Golvläggare Stockholm

Nedan finner du vår reklamfilm

Golvläggare Stockholm - Vi är företaget som förstår sig på hantverket golvläggning

Är du i behov av nya golv? Då är det dags att du anlitar en professionell samt bra golvläggare som kan utföra jobbet åt dig! Vi på Nybergs Kakel & Golv i Stockholm besitter många års erfarenhet av golvläggning, måleri och reparationer. Våra kunder är vår drivkraft och vi vill att du som kund ska uppleva ett perfekt resultat som du känner dig 100% nöjd med när vi lämnar. Därför går vi alltid till jobbet med samma engagemang och energi - varje dag!

Flexibilitet som underlättar er golvläggning - Nybergs Kakel & Golv Ett gäng bra Golvläggare

Vi är en mycket flexibel firma som alltid anpassar oss efter dina önskemål och dina visioner, samtidigt som vi ser till att hålla oss inom ramarna för den förbestämda budgeten. Vi har många garantier och nöjda kunder, vilket inte är konstigt eftersom vår känsla för kvalité är grunden i vårt hantverk rörande golvläggningen. Våra bra golvläggare lämnar alltid ett kvalitativt och professionellt resultat efter sig - och gärna innan avsatt tid! Allt för att du ska kunna återgå till din vardag och nyttja dina ytor så fort som möjligt igen. Tveka inte längre - låt våra hantverkare använda sin expertis för att förnya eller förädla dina golv. Vi är garanterat de kunnigaste, effektivaste och trevligaste hantverkarna på marknaden just nu. Kontakta oss vi består av ett ett gäng bra golvläggare.

golvläggare trägolv

Nedan kan du kontakta oss för att erhålla en kostnadsfri offert 

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett giltigt telefonnummer.
Var god ange ett meddelande.

Våra tjänster inom golvläggning/golvläggare och finishen av bygget

Nybergs Kakel & Golv i Stockholm tillhandahåller alla typer av parkett- och läggningar av trägolv du kan tänkas behöva. Oavsett om det är ett helt nytt golv som ska läggas, en renovering av ett redan befintligt åldrat golv eller bara en enkel golvbehandling, vi garanterar att vi har kunskapen som krävs. Det spelar inte heller någon roll om du efterfrågar golvläggning på en liten yta eller i flera lokaler, vi tar oss an alla typer av förfrågningar!

Spara tid och pengar genom att anlita de bästa golvläggarna!

Genom att behandla ditt golv bevarar och vårdar du det. På så vis håller sig golvet fräscht under en längre tid och helhetsintrycket av golvet blir betydligt renare. Du kan alltså spara tid och pengar på att ro om dina ggolvläggare stockholmolv. Självklart kan vi tillhandahålla dig med dessa tjänster. Vi behandlar med olja, hårdvax, lut och lack som alla är vanligt förekommande behandlingsmedel. Samtliga bidrar med att få ett gammalt golv att skina som ett nytt igen!

Vi har mer än bara golvläggning att erbjuda dig!

Nybergs Kakel & Golv är en bi-firma och tillsammans med Nyberg Constructa samt O.Nybergs Måleri erbjuder vi allt som rör måleri, byggnationer, reparationer och golv. Med Stockholms mest erfarna hantverkare tillhandahåller vi allt du behöver inom bygg, reparation, golvläggning samt måleri.

 golvläggare kontakt

 

Noggrannhet från topp till tå och färdigt golv

Vi arbetar alltid med högsta precision och noggrannhet och har över 20 års erfarenhet i branschen. Vi garanterar därför alltid ett perfekt resultat när vi lämnat ett arbete. Gång på gång överträffar vi oss själva och gör kunder nöjda utan avvikelser.

 

Vi jobbar alltid med väl utvalda produkter, gärna som skonar och värnar om miljön, när vi tar oss ann ett uppdrag. Detta är en mycket viktig grundsten när det gäller ett hållbart resultat som ska tåla att slitas i flera kommande år. Vi väljer alltid ut de bästa och mest kvalitativa produkterna åt just er, oavsett om det gäller golvläggning, målning eller reparation.

Vi tänker på miljön!

Värnar du också om miljön? Då kommer vårt samarbete tillsammans att flyta på och gynna båda parter. Eftersom miljön är en viktig del i vårt arbete jobbar vi ständigt med att se över våra rutiner och utbilda vår personal i miljöfrågor. Vår policy syftar till att minska resursanvändningen och att påverka miljön så lite som möjligt - i så stor utsträckning som möjligt. Miljöfrågorna bör integreras som en naturlig del i en ansvarsfull affärsverksamhet.

Genom att minimera miljöpåverkan i det dagliga arbetet, ställa krav och samarbeta med andra företag samt att följa och ta del av utveckling och forskning som rör miljön försöker vi göra det vi kan för att gynna vår omvärld.

 

  • Nöjd kundgaranti 100%
  • Alltid färdiga i tid! 100%
  • Tillgänglighet 100%
  • ROT-avdrag 30%

Oavsett om du ska renovera, reparera, måla eller bygga om så står vi redo för att hjälpa dig! Med vår långa erfarenhet besitter vi många bra idéer och lösningar som kan komma att bli lösningen på just dina problem. Välkommen att kontakta oss för en offert! Vi är ett gäng bra golvläggare som inte bara ser detta hantverk som ett yrke utan vi ser detta som vår passion.

Läs mer om: Köksrenovering Målare

Trägolv Stockholm
Nybergs Golv & Kakel har över 20 års erfarenhet av golvläggning, måleri och reparationer. Vi hjälper gärna dig med golvläggning och att hitta rätt trägolv.

Golvläggning och trägolv
Nybergs Golv & Kakel består av ett gäng erfarna golvläggare, parkettläggare. Kontakta oss eller kom förbi på en kaffe på vårt kontor i centrala Stockholm.
Kontakta oss

Nybergs Kakel & Golv AB
Gaveliusgatan 6
116 41 Stockholm
Tel: 08-400 127 87