KONTAKTA OSS

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett meddelande.
ANTAL UFÖRDA GOLVARBETEN ÅRLIGEN
I SNITT

VÅRA MEDARBETARE

Vi Àr ett gÀng golvlÀggare i Stockholm som förstÄr sig pÄ nyckeln för att leverera ett lyckat byggprojekt

Är du i behov av nya golv? DĂ„ Ă€r det dags att du anlitar en professionell samt bra golvlĂ€ggare som kan utföra jobbet Ă„t dig! Vi pĂ„ Nybergs Kakel & Golv i Stockholm besitter mĂ„nga Ă„rs erfarenhet av golvlĂ€ggning, mĂ„leri och reparationer. VĂ„ra kunder Ă€r vĂ„r drivkraft och vi vill att du som kund ska uppleva ett perfekt resultat som du kĂ€nner dig 100% nöjd med nĂ€r vi lĂ€mnar. DĂ€rför gĂ„r vi alltid till jobbet med samma engagemang och energi - varje dag! Vi lĂ€gger ditt golv med glĂ€dje passion samt till ett humant pris. Kontakta oss sĂ„ Ă„terkommer vi med ett prisförslag inom 24 timmar.

GolvlÀggning med Nybergs Kakel & Golv stÄr för kvalité & perfektionism

Vi Àr en mycket flexibel firma som alltid anpassar oss efter dina önskemÄl och dina visioner, samtidigt som vi ser till att hÄlla oss inom ramarna för den förbestÀmda budgeten. Vi har mÄnga garantier och nöjda kunder, vilket inte Àr konstigt eftersom vÄr kÀnsla för kvalité Àr grunden i vÄrt hantverk rörande golvlÀggningen.


VÄra golvlÀggare lÀmnar alltid ett kvalitativt och professionellt resultat efter sig - och gÀrna innan avsatt tid! Allt för att du ska kunna ÄtergÄ till din vardag och nyttja dina ytor sÄ fort som möjligt igen. Tveka inte lÀngre - lÄt vÄra hantverkare anvÀnda sin expertis för att förnya eller förÀdla dina golv. Vi Àr garanterat de kunnigaste, effektivaste och trevligaste hantverkarna pÄ marknaden just nu. Kontakta oss ifall du vill komma i kontakt med ett gÀng duktiga samt erfarna golvlÀggare.

TITTA GÄRNA PÅ VÅR REKLAMFILM

KONTAKTA OSS FÖR ATT ERHÅLLA EN OFFERT

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett giltigt telefonnummer.
Var god ange ett meddelande.

Vi Àr en av Stockholms mest dedikerade hantverkare. Vi lÀgger ditt golv med passion

Nybergs Kakel & Golv i Stockholm tillhandahÄller alla typer av parkett- och lÀggningar av trÀgolv du kan tÀnkas behöva. Oavsett om det Àr ett helt nytt golv som ska lÀggas, en renovering av ett redan befintligt Äldrat golv eller bara en enkel golvbehandling, vi garanterar att vi har kunskapen som krÀvs. Det spelar inte heller nÄgon roll om du efterfrÄgar golvlÀggning pÄ en liten yta eller i flera lokaler, vi tar oss an alla typer av förfrÄgningar! Kontakta oss för att erhÄlla ett prisförslag.


Spara tid och pengar genom att anlita de bÀsta golvlÀggarna!

Genom att behandla ditt golv bevarar och vÄrdar du det. PÄ sÄ vis hÄller sig golvet frÀscht under en lÀngre tid och helhetsintrycket av golvet blir betydligt renare. Du kan alltsÄ spara tid och pengar pÄ att ro om dina golv. SjÀlvklart kan vi tillhandahÄlla dig med dessa tjÀnster. Vi behandlar med olja, hÄrdvax, lut och lack som alla Àr vanligt förekommande behandlingsmedel. Samtliga bidrar med att fÄ ett gammalt golv att skina som ett nytt igen!


Vi har mer Àn bara golvlÀggning att erbjuda dig!

Nybergs Kakel & Golv Àr en bi-firma och tillsammans med Nyberg Constructa samt O.Nybergs MÄleri erbjuder vi allt som rör mÄleri, byggnationer, reparationer och golv. Med Stockholms mest erfarna hantverkare tillhandahÄller vi allt du behöver inom bygg, reparation, golvlÀggning samt mÄleri.

Golvslipning Logotyp

Noggrannhet frÄn topp till tÄ Àr en viktig faktor bakom ett lyckat golvarbete

Vi arbetar alltid med högsta precision och noggrannhet och har över 20 Ärs erfarenhet i branschen. Vi garanterar dÀrför alltid ett perfekt resultat nÀr vi lÀmnat ett arbete. GÄng pÄ gÄng övertrÀffar vi oss sjÀlva och gör kunder nöjda utan avvikelser.


Vi jobbar alltid med vÀl utvalda produkter, gÀrna som skonar och vÀrnar om miljön, nÀr vi tar oss ann ett uppdrag. Detta Àr en mycket viktig grundsten nÀr det gÀller ett hÄllbart resultat som ska tÄla att slitas i flera kommande Är. Vi vÀljer alltid ut de bÀsta och mest kvalitativa produkterna Ät just er, oavsett om det gÀller golvlÀggning, mÄlning eller reparation.


Vi tÀnker pÄ miljön!

VÀrnar du ocksÄ om miljön? DÄ kommer vÄrt samarbete tillsammans att flyta pÄ och gynna bÄda parter. Eftersom miljön Àr en viktig del i vÄrt arbete jobbar vi stÀndigt med att se över vÄra rutiner och utbilda vÄr personal i miljöfrÄgor. VÄr policy syftar till att minska resursanvÀndningen och att pÄverka miljön sÄ lite som möjligt - i sÄ stor utstrÀckning som möjligt. MiljöfrÄgorna bör integreras som en naturlig del i en ansvarsfull affÀrsverksamhet.

Genom att minimera miljöpÄverkan i det dagliga arbetet, stÀlla krav och samarbeta med andra företag samt att följa och ta del av utveckling och forskning som rör miljön försöker vi göra det vi kan för att gynna vÄr omvÀrld.


  • Nöjd kundgaranti 100%
  • Alltid fĂ€rdiga i tid! 100%
  • TillgĂ€nglighet 100%
  • ROT-avdrag 30%

Oavsett om du ska renovera, reparera, mÄla eller bygga om sÄ stÄr vi redo för att hjÀlpa dig! Med vÄr lÄnga erfarenhet besitter vi mÄnga bra idéer och lösningar som kan komma att bli lösningen pÄ just dina problem. VÀlkommen att kontakta oss för en offert! Vi Àr ett gÀng bra golvlÀggare som inte bara ser detta hantverk som ett yrke utan vi ser detta som vÄr passion.

LÀs mer om: Köksrenovering samt utbildning inom Àmnet finner du hÀr

KONTAKTA OSS

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett meddelande.
ANTAL UFÖRDA GOLVARBETEN ÅRLIGEN
I SNITT

Vi lÀgger inte bara golv i centra Stockholm, utan vi hjÀlper Àven kunder i Bromma, Nacka, Lidingö med omnejd


GolvlĂ€ggning i Bromma, Nacka, Älvsjö eller pĂ„ Lidingö?

Behöver du hjĂ€lp att lĂ€gga golv pĂ„ Lidingö, Bromma, Nacka eller Älvsjö? Nyberg Kakel & Golv har över 20 Ă„rs erfarenhet att lĂ€gga golv i StockholmsomrĂ„det och vĂ„r drivkraft Ă€r att göra ett sĂ„ bra jobb sĂ„ möjligt, till sĂ„ rimlig ersĂ€ttning som möjligt. Om det Ă€r dags att lĂ€gga nytt golv, sĂ„ bör du vĂ€nda dig till en golvlĂ€ggare. Nyberg Kakel & Golv har mĂ„ngĂ„rig erfarenhet av golv, sĂ„vĂ€l golvlĂ€ggning som golvslipning. Det Ă€r viktigt att som Ă€gare av en bostad, oavsett om det Ă€r en lĂ€genhet eller villa, att sköta om sitt golv. Genom att byta golv nĂ€r det blivit slitet och passerat grĂ€nsen för vad som kan accepteras som rimlig kvalitet – bör du byta ditt golv. Genom att byta ditt golv kan du höja vĂ€rdet pĂ„ din bostad, dĂ„ det Ă€r viktigt för mĂ„nga att ha ett funktionellt och estetiskt tilltalande golv. Det Ă€r mĂ„nga som vill ha hjĂ€lp med golvlĂ€ggning, lĂ€gga golv, i Nacka, Älvsjö, Bromma och pĂ„ Lidingö.


Nyberg Kakel & Golv innehar det största utbudet av trĂ€golv i hela StockholmsomrĂ„det, vilket gör att vi kan erbjuda golv som passar alla preferenser och bostĂ€der. VĂ„ra golvlĂ€ggare Ă€r mycket erfarna och kan ge rĂ„d och stil till dig som kund om vilket golv som Ă€r lĂ€mpligast och mest passande – men ytterst Ă€r det din smak och stil som fĂ„r avgöra vilket golv ni vill ha. Ett fint nytt trĂ€golv kan verkligen höja trivselfaktorn i en bostad och göra det till en trevligare plats att vara pĂ„. VĂ„r drivkraft Ă€r att du som kund ska bli sĂ„ nöjd som möjligt och levererar alltid ett resultat som möter, eller övertrĂ€ffar, det ni efterfrĂ„gat. VĂ„ra golvlĂ€ggare Ă€r tillgĂ€ngliga för frĂ„gor sĂ„vĂ€l innan, under och efter golvlĂ€ggningen.


Vi jobbar snabbt, men ocksĂ„ till hög kvalitet. Nyberg Kakel & Golv Ă€r en mycket flexibel firma och vi anpassar oss till kundens tidplan i vĂ„rt arbete – genom att vĂ„ra golvlĂ€ggare Ă€r mycket erfarna kan de snabbt lĂ€gga golv i ett rum. Vi kan bistĂ„ i hela processen – allt frĂ„n att riva gamla golv, frakta bort det till att lĂ€gga det nya golvet. Vi utför golvlĂ€ggning i Nacka, Lidingö, Bromma och Älvsjö samt pĂ„ mĂ„nga fler stĂ€llen. Behöver du hjĂ€lp med att lĂ€gga golv i Stockholm kan du med fördel höra av dig till oss sĂ„ ska vi göra vĂ„rt yttersta för att du ska bli nöjd. Vi slipar Ă€ven ditt golv, kontakta oss för att erhĂ„lla ett prisförslag.

KONTAKTA OSS FÖR ATT BEGÄRA EN OFFERT

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett giltigt telefonnummer.
Var god ange ett meddelande.
VĂ€lkommen till Nybergs Golv

FRÅGOR OCH SVAR PÅ VANLIGT

förekommande frÄgor