Plattsättare Stockholm

Nedan finner du vår animerade reklamfilm

Nybergs Kakel & Golv AB - Våra plattsättare har en lång erfarenhet inom hantverket plattsättning i Stockholm

När du är på jakt efter en snabb och smidig plattsättare i Stockholm finns Nybergs Kakel & Golv AB här för kakling av både badrum samt kök. Kontakta Nybergs Kakel & Golv så tar vi fram en kostnadsfri offert gällande just ditt unika uppdrag.

Du kan kontakta oss via telefon eller via vårt kontaktformulär, vi erbjuder kostnadsfri konsultation gällande din plattsättning. Sitter du och funderar över något ska vi göra det bästa för att reda ut dina frågor samt funderingar gällande din plattsättning.

När du planerar på att anlita en plattsättare i Stockholm är det viktigt att företaget ifråga du funderar på att anlita besitter en lång erfarenhet, kompetens samt materialkännedom för att du ska kunna bli så nöjd som möjligt. För varje plattsättning är unik och den andre inte lik. Våra plattsättare sitter på 20 års erfarenhet inom detta hantverk. Med det sagt så kan vi med trygghet intyga om att inget uppdrag är för litet eller för stort för oss.

En del arbetet sker i utrymmen som är bekanta med fukt därmed är det väldigt viktigt att plattsättaren går efter alla regler samt genomför jobbet på ett korrekt sätt. Vi på Nybergs Kakel & Golv besitter inte bara kompetensen som krävs utan vi lägger ner ett stort engagemang på varje uppdrag vi åtar oss. Våra plattsättare ser inte hantverket plattsättning som bara ett arbete utan detta har blivit en passion för oss.

Ett uppdrag gällande en plattsättning kan innebära allt från grovarbetet såsom rivning av kakel golv samt klinker med mera. För att dra ett exempel kan bortforsling av tidigare interiörer och ytskikt vara något som ingår i ett plattsättningsuppdrag - Nybergs Kakel & Golv i Stockholm har ett helt gäng av erfarna plattsättare och kommer på detaljnivå se till att slutresultatet blir perfekt enligt dina önskemål. Vi har gedigen kunskap när det kommer till plattsättning och kan tillgodose i stort sett alla dina önskemål. Oavsett om du vill ha kakel eller klinker, plattsättning inomhus eller utomhus, så arbetar vi alltid tidseffektivt samt kostnadseffektivt.

golvläggare stockholm

Plattsättning i Stockholm, Nybergs Kakel & Golv har erfarna plattsättare

Utgå ifrån att plattsättningen tar några dagar att färdigställa beroende på ytan som som vår plattsättare ska arbeta med. Så fort plattsättningen är färdig så har du ett golv som åtminstone håller i 10 år framöver. Du bör även lägga på minnet att du alltid ska vänta ett par dagar innan du går på ett golv som just blivit lagt. Skador som uppkommer på grund av snedsteg kan innebära skador som blir svåra att reparera. Du kan kontakta oss via telefon eller via vårt kontaktformulär så berättar vi mer. Sitter du och funderar över något så reder vi ut alla frågetecken då vi erbjuder kostnadsfri konsultation via telefon.

Vi på Nybergs Kakel & Golv vill att våra kunder ska se oss som den plattsättare som står för högsta kvalitet, transparens samt att vi alltid levererar det perfekta resultatet till dig som privat eller företagskund. Vi vill att alla som anlitar oss ska känna en trygghet samt säkerhet gällande det arbetet vi åtagit oss.

Kort info om plattsättning i Stockholm - Nybergs Kakel & Golv AB

Plattsättare i Stockholm, Nybergs Kakel & Golv arbetar med att riva samt täcka ytor med kakel eller klinker, och är jobbar både med dig som privat samt företagskund.

Det finns olika hantverkskategorier som våra plattsättare är inriktade mot, åtaganden så som som simbassänger, eller att återställa mosaik till deras tidigare skick, utomhusplattor i trädgårdar med mera. En plattsättare måste både ha ett sinne som fungerar i en designform, såväl som en praktisk natur, om du ska lyckas i rollen. Vi ser hantverket plattsättning inte bara som ett arbete utan detta är vår passion.

Kontakta oss redan via telefon eller mail, då vi erbjuder kostnadsfri konsultation. Sitter du och funderar över något så ska du tänka Nybergs Kakel & Golv, vi består av ett gäng som utan tvekan är Stockholms bästa plattsättare.

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett giltigt telefonnummer.
Var god ange ett meddelande.
Trägolv Stockholm
Nybergs Golv & Kakel har över 20 års erfarenhet av golvläggning, måleri och reparationer. Vi hjälper gärna dig med golvläggning och att hitta rätt trägolv.

Golvläggning och trägolv
Nybergs Golv & Kakel består av ett gäng erfarna golvläggare, parkettläggare. Kontakta oss eller kom förbi på en kaffe på vårt kontor i centrala Stockholm.
Kontakta oss

Nybergs Kakel & Golv AB
Gaveliusgatan 6
116 41 Stockholm
Tel: 08-400 127 87