KONTAKTA OSS

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett meddelande.
ANTAL UFÖRDA GOLVARBETEN ÅRLIGEN
I SNITT

VÅRA MEDARBETARE

Mattläggare Stockholm, Nybergs Kakel & Golv AB - Vi har en lång erfarenhet inom mattläggning


Är du i behov av en erfaren samt prisvärd mattläggare i Stockholm? Isåfall kan vi i vår ödmjuka mening berätta att vi har 20 års erfarenhet inom mattläggning. Den långa erfarenhet vi har inom detta hantverk går inte hand i hand på de priser våra konkurrenter tar. Med andra ord så är våra priser lägre i förhållande till våra konkurrenter. Men det betyder inte att vårt hantverk är sämre än våra konkurrenter som erfarenhetsmässigt ligger på samma nivå som oss. Utan tvärt om vår portfölj med nöjda kunder som vi mer än gärna refererar till kan berätta vad deras upplevelser de haft med våra arbetsmetoder samt slutprodukt.

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett giltigt telefonnummer.
Var god ange ett meddelande.

SE GÄRNA PÅ VÅR REKLAMFILM

KONTAKTA OSS

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett meddelande.
ANTAL UFÖRDA GOLVARBETEN ÅRLIGEN
I SNITT

Mattläggare som sticker ut bland konkurrenterna i Stockholm


Det finns en uppsjö av mattläggare i Stockholm därför kan det kännas lite problematiskt om vilket företag du ska anlita för att få hjälp beträffande din mattläggning. Vi på Nybergs Kakel & Golv lägger mattor på en hög professionell nivå där vi ser till att din vision på hur det ska se ut när arbetet är färdigställt går hand i hand med din vision. Vi har en så kallas "nöjd kund garanti" som vi kan berätta mer om du ringer oss. Vi är mattläggare som får din idé till verklighet.


Nybergs Kakel & Golv har lagt mattor i över 15 år

Vi består av en handfull erfarna hantverkare som har många års erfarenhet inom mattläggning. När våra mattläggare inleder ett nytt projekt så är vår högsta prio att se till att det slutresultat vi levererar inte bara inom utsatt tid utan även att hantverket bakom läggningen av mattorna ska vara i toppklass. Nybergs Kakel & Golv är verksamma inom alla typer av mattläggningar. Behöver du hjälp med läggning av heltäckande mattor i våtrum, sovrum, kök eller kanske till ditt kontor eller i en offentlig miljö? Då tycker vi att du ska ringa oss för vi erbjuder kostnadsfri konsultation över telefon.


För vi kan med stolthet säga att du alltid oavsett vilket uppdrag du tilldelar oss så kommer du få den bästa tänkbara service. Vi älskar det vi gör och ser varje uppdrag inom hantverket mattläggare som ett unikt åtagande det vi säga ingen mattläggning är den andre sig lik.