KONTAKTA OSS

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett meddelande.
ANTAL UFÖRDA GOLVARBETEN ÅRLIGEN
I SNITT

VÅRA MEDARBETARE

BEGÄR PRISFÖRSLAG

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett meddelande.

Golvslipning i Stockholm med Nybergs Kakel. Vi är proffs inom slipning av golv & klinker


Är det dags att rusta upp eller förädla ditt gamla golv? Eller är det keramik för inomhusbruk som står på agendan? Kontakta oss vi erbjuder dig som privat samt företagskund en kostnadsfri konsultation över telefon. Vi utför Golvslipningar i hela Stockholmsområdet med stor framgång vi har flera års erfarenhet utav detta hantverk, kontakta oss för kostnadsfri konsultation gällande ditt projekt.

Vill du utföra en golvslipning samt befinner dig någonstans i Storstockholm? - Då kan vi berätta att vi har ett flertal olika behandlingsmetoder att erbjuda inför just din golvslipning du planerar att utföra. Varje uppdrag inom detta hantverk är unikt och den andre inte lik.

Hårdvaxolja, lack, olja, lut, bets, lasyr? Vi besitter erfarenheten som krävs för ett bra slutresultat samt att det även inredningsmässigt rimmar med den övriga inreningen. Vi erbjuder golvslipning på alla typer av parkett samt trägolv, du väljer själv vilken behandling du anser passar dig samt ditt golv och därefter tillämpar vi önskad ytbehandling.


Nybergs Kakel & Golv använder moderna maskiner och metoder som ser till att damm automatiskt sugs upp vid slipning för både er och vår komfort. Utöver att vi är en av Stockholms mest rekommenderade hantverkare verksamma inom golvslipning så gör vi det till konkurrenskraftiga priser.

Konsten att slipa samt behandla trägolv besitter vi, och gör det till det rätta priset, hos oss hittar du några av Stockholms absolut skickligaste golvslipare som utöver erfarenhet även utför detta hantverk med passion samt hängivenhet. Byt aldrig ett fint golv i onödan utan låt oss genomföra en snygg golvslipning istället, på så sätt spar du både på miljön samt dina kostnader.


Med våra maskiner och metoder blir golvet som nytt! Glöm heller inte bort att hantverket golvslipning ger dig rätt att utnyttja rotavdraget. Detta har vi självklart full koll på och drar av detta direkt på fakturan samt ordnar all pappersarbete i form av ansökningar osv hos skatteverket.

Vi utför även en parkettservice och allt som tillkommer med det. Vi arbetar dagligen med olika privatpersoner/företagskunder, vi erbjuder och utför golvslipning till diverse kunder runt om i hela Stockholm. När vi utför stora uppdrag så brukar vi be kunden ifråga gå ut och informera sina kunder/allmänheten om att det kommer att slipas runt om i området. 

TITTA GÄRNA PÅ VÅR REKLAMFILM

Få dina golv slipade av Nybergs Kakel & Golv AB


Klinkers som det i folkmun heter, är den överlägset mest populära kategorin inom byggkeramik för inomhusbruk. Klinker är som oftast tillämpat i hall samt badrum men gör sig även lika bra i både kök samt i vardagsrum. Är det klinker i Stockholm du är ute efter så kan vi erbjuda dig ett brett utbud som även går efter förmånliga priser. Vi letar tills vi hittar det klinker som passar just din bostad/lokal/butik i Stockholm. Välj mellan olika mönster, färger, former, ytbehandlingar samt storlekar.

Vi åtar oss olika typer av jobb och anser inte att något jobb är för stort eller för litet, vi besitter både resurserna och den kunskap som krävs för att kunna utföra en professionell golvslipning på ditt golv.


Vi erbjuder den högsta kvaliteten på golvslipningen i Stockholm

Golvslipningen utförs med moderna golvslipningsmaskiner för att minimera damm i faciliteterna vi arbetar i. Våra maskiner dammsuger faktiskt automatiskt under golvslipningen. Vi jobbar på ett effektivt sätt inför våra golvslipnings uppdrag. Vi är tillgängliga med kort varsel, vårt mål är att du som kund ska erhålla en professionell service av högsta kvalité. Nybergs Kakel & Golv är ett företag som besitter erfarna medarbetare som kan allt när det kommer till golvslipning och klinker. Golvslipning i Stockholm är ett hantverk som vi utfört i flera år. Vår kompetens samt vår känsla för detta hantverk kan intygas av hundratals privat samt företags kunder. Ni kan alltså med trygghet vända er till oss när det är dags för er golvslipning.


Läs mer om våra övriga tjänster som vi erbjuder våra kunder som bland annat är plattsättning. Vi har flera duktiga plattsättare som har slutfört ett flertal åtaganden runt om i Stockholm. Välkomna till ett varmt och vänligt företag i Stockholm. Vi erbjuder dig som privat samt företagskund en kostnadsfri konsultation via telefon.

Golvslipning Logotyp

Golvslipning inte bara i centralt, utan vi jobbar även i Bromma, Lidingö, Nacka med mera


Nybergs Golv & Kakel är en välrenommerad aktör med lång erfarenhet av att slipa golv. Vårt verksamhetsområde är över hela Stockholm – vi utför golvslipning i bland annat Bromma, Älvsjö, Lidingö, Nacka.

Det är en stor fördel att inneha en bostad med trägolv. Trägolv har den stora fördelen att så länge du regelbundet underhåller golvet, undviker smuts och damm och annat, och slipar golvet med jämna mellanrum så behöver det inte tappa i kvalitet i någon vidare utsträckning. Vi har den yrkeskunskap som krävs när det gäller golvslipning för att kunna slipa till ett slitet trägolv så att det ser så gott som nytt ut.


Med vår branscherfarenhet så gör vi en första bedömning av ditt golv och utifrån det har vi en dialog med dig som kund hur vi ska slipa ditt golv – du som kund får möjlighet att välja mellan olika kvalitativa ytbehandlingar. Vilken ytbehandling du ska välja kan ju bero på om du bor i ett hus i Älvsjö eller på Lidingö eller i en lägenhet i Bromma eller i Nacka.

KONTAKTA OSS FÖR ATT BEGÄRA ETT PRISFÖRSLAG 

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett giltigt telefonnummer.
Var god ange ett meddelande.

Nyberg Golv & Kakel utför golvslipning i hela Stockholmsområdet.


Vi har slipat särskilt mycket golv i Älvsjö, Nacka Lidingö och i Bromma. Vi kan åta oss uppdrag med kort varsel och våra erfarna hantverkare kan utföra golvslipningen både snabbt och noggrant. För oss har det ingen betydelse om du bor i en liten lägenhet på Lidingö eller i ett stort hus i Nacka – vi är vana med många olika typer av golv och kan hjälpa dig oavsett var du har för behov. Nyberg Golv & Kakel är specialister på de bästa behandlingarna när det gäller att slipa golv, det handlar om allt ifrån vax, olja, lack, bets med mera.


Den som tar in hjälp av Nybergs Kakel och Golv får göra avdrag på skatten för vårt arvode för själva golvslipningen. Det är möjligt tack vare ROT-avdraget som innebär att ni kan dra av 30 procent av kostnaden för vårt arbete med att slipa golv, vilket gör att prislappen blir mycket skälig. På så sätt kan det i många fall vara mycket ekonomiskt hållbart att med jämna mellanrum ta in hjälp för att slipa golvet, så att det får en lång livslängd och fortsätter vara beständigt. Tilliten är grunden i vår verksamhet och du som kund ska alltid känna dig trygg med att vi utför ett kvalitativt arbete, till ett överenskommet rimligt och skäligt pris. Om du behöver hjälp med att slipa golv i Bromma, Nacka, Lidingö eller Älvsjö – tveka inte att höra av dig till oss. Läs mer om våra övriga tjänster: Mattläggare

FRÅGOR OCH SVAR PÅ VANLIGT

förekommande frågor