Nedan finner du vår animerade reklamfilm

Nybergs Kakel & Golv i Stockholm - Proffs på golvslipning samt klinker.

Är det dags att rusta upp eller förädla ditt gamla golv? Eller är det keramik för inomhusbruk som står på agendan? Kontakta oss vi erbjuder dig som privat samt företagskund en kostnadsfri konsultation över telefon. Vi på Golvslipning Stockholm det vi säga Nybergs Kakel & Golv har en lång erfarenhet inom detta hantverk.

Vill du utföra en golvslipning samt befinner dig någonstans i Storstockholm? - Då kan vi berätta att vi har ett flertal olika behandlingsmetoder att erbjuda inför just din golvslipning du planerar att utföra. Varje uppdrag inom detta hantverk är unikt och den andre inte lik.

Hårdvaxolja, lack, olja, lut, bets, lasyr? Vi besitter erfarenheten som krävs för ett bra slutresultat samt att det även inredningsmässigt rimmar med den övriga inreningen. Vi erbjuder golvslipning på alla typer av parkett samt trägolv, du väljer själv vilken behandling du anser passar dig samt ditt golv och därefter tillämpar vi önskad ytbehandling.

Vi på Nybergs Kakel & Golv använder moderna maskiner och metoder som ser till att damm automatiskt sugs upp vid slipning för både er och vår komfort. Utöver att vi erbjuder Stockholms mest omfattande golvslipning så gör vi det till konkurrenskraftiga priser. Konsten att slipa samt behandla trägolv besitter vi, och gör det till det rätta priset, hos oss hittar du några av Stockholms absolut skickligaste golvslipare som utöver erfarenhet även utför detta hantverk med passion samt hängivenhet.

Byt aldrig ett fint golv i onödan utan låt oss genomföra en snygg golvslipning istället, på så sätt spar du både på miljön samt dina kostnader. Med våra maskiner och metoder blir golvet som nytt!

Glöm heller inte bort att hantverket golvslipning ger dig rätt att utnyttja rotavdraget. Detta har i självklart full koll på och drar av detta direkt på fakturan samt ordnar all ansökan hos Skatteverket. Vi utför även parkettservice och allt som tillkommer med det. Vi arbetar dagligen med olika privatpersoner samt erbjuder och utför golvslipning till olika företagskunder runt om i Stockholmsområdet.

golvläggare stockholm

Klinker i Stockholm med Nybergs Kakel & Golv AB

Klinkers som det i folkmun heter, är den överlägset mest populära kategorin inom byggkeramik för inomhusbruk. Klinker är som oftast tillämpat i hall samt badrum men gör sig även lika bra i både kök samt i vardagsrum. Är det klinker i Stockholm du är ute efter så kan vi erbjuda dig ett brett utbud som även går efter förmånliga priser. Vi letar tills vi hittar det klinker som passar just din bostad/lokal/butik i Stockholm. Välj mellan olika mönster, färger, former, ytbehandlingar samt storlekar.

Vi åtar oss olika typer av jobb och anser inte att något jobb är för stort eller för litet, vi besitter både resurserna och den kunskap som krävs för att kunna utföra en professionell golvslipning på ditt golv.

Högsta kvalitet på golvslipning och klinker i Stockholm

Golvslipningen utförs med moderna golvslipningsmaskiner för att minimera damm i faciliteterna vi arbetar i. Våra maskiner dammsuger faktiskt automatiskt under golvslipningen. Vi jobbar på ett effektivt sätt inför våra golvslipnings uppdrag. Vi är tillgängliga med kort varsel, vårt mål är att du som kund ska erhålla en professionell service av högsta kvalité. Nybergs Kakel & Golv är ett företag som besitter erfarna medarbetare som kan allt när det kommer till golvslipning och klinker. Golvslipning i Stockholm är ett hantverk som vi utfört i flera år. Vår kompetens samt vår känsla för detta hantverk kan intygas av hundratals privat samt företags kunder. Ni kan alltså med trygghet vända er till oss när det är dags för er golvslipning. Läs mer om våra övriga tjänster som vi erbjuder våra kunder som bland annat är plattsättning. Vi har flera duktiga plattsättare som har slutfört ett flertal åtaganden runt om i Stockholm.

Välkomna till ett varmt och vänligt företag i Stockholm. Vi erbjuder dig som privat samt företagskund en kostnadsfri konsultation via telefon. 

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett giltigt telefonnummer.
Var god ange ett meddelande.
Trägolv Stockholm
Nybergs Golv & Kakel har över 20 års erfarenhet av golvläggning, måleri och reparationer. Vi hjälper gärna dig med golvläggning och att hitta rätt trägolv.

Golvläggning och trägolv
Nybergs Golv & Kakel består av ett gäng erfarna golvläggare, parkettläggare. Kontakta oss eller kom förbi på en kaffe på vårt kontor i centrala Stockholm.
Kontakta oss

Nybergs Kakel & Golv AB
Gaveliusgatan 6
116 41 Stockholm
Tel: 08-400 127 87