Nedan finner ni vår reklamfilm som summerar vårt arbete som parkettläggare

VÅRA MEDARBETARE

BERGÄR OFFERT

Golvslipning Logotyp
Var god ange ditt namn.
Var god ange ett giltigt telefonnummer.
Var god ange ett meddelande.

Parkettläggning Stockholm med Nybergs Kakel & Golv

Är det dags för nytt parkettgolv? Letar du efter en professionell parkettläggare i Stockholm som kan göra jobbet åt dig! Vi på Nybergs Kakel & Golv besitter över 20 års erfarenhet av golvläggning, måleri och reparationer. Upplev ett perfekt resultat som du kan känna dig 100% nöjd med när vi är klara. Vi går alltid till jobbet med samma energi och engagemang - varje dag!

Flexibilitet som underlättar för er parkettläggning!

Vi är den flexibla firman som anpassar oss efter dina unika önskemål och dina visioner, och håller oss alltid till en förbestämd budget. Med våra garantier och nöjda kunder, bevisar vi känsla för service och kvalité! Våra erfarna och skickliga parkettläggare lämnar alltid ett kvalitativt och professionellt resultat efter sig - och alltid innan bestämd tid! Allt för att din vardag ska återgå till det normala och du kan nyttja dina ytor som vanligt igen. Låt våra rutinerade hantverkare ta hand om din parkettläggning i Stockholm. Vi är de mest kunnigaste och effektiva samt de trevligaste hantverkarna i Stockholmsområdet!

Parkettläggning med kvalitet

Våra golvtjänster - Vi arbetar i hela Stockholmsområdet
Nybergs Kakel & Golv erbjuder alla typer av parkettläggning och läggning av trägolv du kan behöva. Vi har kunskapen som krävs, det spelar inte heller någon roll om du är i behov av parkettläggning på en stor eller liten yta och eller i flera lokaler, vi tar oss an förfrågningar av alla dess slag!


Spara dina pengar!
Självklart kan vi tillhandahålla dig med dessa tjänster som bevarar dina golv och på så vis håller i längden. Vi behandlar med miljövänliga produkter! Olja, hårdvax, lut och lack som alla är vanliga behandlingsmedel i vårt arbete. Vi får ett gammalt golv att skina som ett nytt igen!


Mer än bara parkettläggning
Vi erbjuder allt inom golv, bygg, måleri och reparationer! Stockholms mest rutinerade hantverkare ger dig allt du behöver.
Vi arbetar noggrant och i detalj och med över 20 års erfarenhet i branschen kan vi därför garantera ett perfekt resultat varje gång.

Vi värnar om miljön! Vi har noggrant valt ut de bästa och mest kvalitativa produkterna åt just er, oavsett om det gäller parkettläggning, målning eller reperation.


Miljön och resultat går hand i hand!
Värnar du om miljön så kommer vårt samarbete att flyta på bra och gynna båda parter. Miljön är en viktig del i vårt arbete och vi jobbar hela tiden med att utbilda och engagera vår personal i miljöfrågor. Miljöfrågor ska vara en naturlig del i den ansvarsfulla affärsverksamheten. Genom samarbeta med andra företag samt ta del av forskning och följa utvecklingen av miljöfrågor försöker vi göra det vi kan för att minska miljöpåverkan.


Byggstenarna i vårt arbete:

Nöjd kundgaranti 100%
Alltid färdiga i tid! 100%
Tillgänglighet 100%
ROT-avdrag 30%

Vi är dina parkettläggare i Stockholm. Vi är de mest kunnigaste och effektiva samt de trevligaste hantverkarna i Stockholmsområdet! Läs mer om våra tjänster på vår startsida.

Kontakta oss

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett giltigt telefonnummer.
Var god ange ett meddelande.

FRÅGOR OCH SVAR PÅ VANLIGT

förekommande frågor