parkettläggare

Parkettläggning Stockholm

Är det dags för nytt parkettgolv? Letar du efter en professionell parkettläggare i Stockholm som kan göra jobbet åt dig! Vi på Nybergs Kakel & Golv besitter över 20 års erfarenhet av golvläggning, måleri och reparationer. Upplev ett perfekt resultat som du kan känna dig 100% nöjd med när vi är klara. Vi går alltid till jobbet med samma energi och engagemang - varje dag!

Parkettläggning med kvalitet

Vi har det största utbudet av parkettgolv i Stockholm och har något för alla typer och smaker. Låt ett mörkt parkettgolv ge en modern och lyxig känsla i vardagsrummet köket eller hallen. Vår parkettläggning i Stockholm är av högsta kvalitet! Det ska gå snabbt att bli klar med en parkettläggning men det kan också vara problematiskt med tanke på hur golvet kan vara utformat. Vi har gjort merparten av parkettläggning i Stockholm i många år och vet hur man får jobbet gjort på kortast tid med absolut bästa möjliga resultat.


Flexibilitet som underlättar för er parkettläggning!

Vi är den flexibla firman som anpassar oss efter dina unika önskemål och dina visioner, och håller oss alltid till en förbestämd budget. Med våra garantier och nöjda kunder, bevisar vi känsla för service och kvalité! Våra erfarna och skickliga parkettläggare lämnar alltid ett kvalitativt och professionellt resultat efter sig - och alltid innan bestämd tid! Allt för att din vardag ska återgå till det normala och du kan nyttja dina ytor som vanligt igen. Låt våra rutinerade hantverkare ta hand om din parkettläggning i Stockholm. Vi är de mest kunnigaste och effektiva samt de trevligaste hantverkarna i Stockholmsområdet!


Våra golvtjänster - Vi arbetar i hela Stockholmsområdet

Nybergs Kakel & Golv erbjuder alla typer av parkettläggning och läggning av trägolv du kan behöva. Vi har kunskapen som krävs, det spelar inte heller någon roll om du är i behov av parkettläggning på en stor eller liten yta och eller i flera lokaler, vi tar oss an förfrågningar av alla dess slag!


Spara dina pengar!

Självklart kan vi tillhandahålla dig med dessa tjänster som bevarar dina golv och på så vis håller i längden. Vi behandlar med miljövänliga produkter! Olja, hårdvax, lut och lack som alla är vanliga behandlingsmedel i vårt arbete. Vi får ett gammalt golv att skina som ett nytt igen!


Mer än bara parkettläggning

Vi erbjuder allt inom golv, bygg, måleri och reparationer! Stockholms mest rutinerade hantverkare ger dig allt du behöver.
Vi arbetar noggrant och i detalj och med över 20 års erfarenhet i branschen kan vi därför garantera ett perfekt resultat varje gång.

Vi värnar om miljön! Vi har noggrant valt ut de bästa och mest kvalitativa produkterna åt just er, oavsett om det gäller parkettläggning, målning eller reperation.


Miljön och resultat går hand i hand!

Värnar du om miljön så kommer vårt samarbete att flyta på bra och gynna båda parter. Miljön är en viktig del i vårt arbete och vi jobbar hela tiden med att utbilda och engagera vår personal i miljöfrågor. Miljöfrågor ska vara en naturlig del i den ansvarsfulla affärsverksamheten. Genom samarbeta med andra företag samt ta del av forskning och följa utvecklingen av miljöfrågor försöker vi göra det vi kan för att minska miljöpåverkan.

Byggstenarna i vårt arbete:

Nöjd kundgaranti 100%
Alltid färdiga i tid! 100%
Tillgänglighet 100%
ROT-avdrag 30%

Kontakta oss via formuläret länkat nedan

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett giltigt telefonnummer.
Var god ange ett meddelande.
golvläggare stockholm
Trägolv Stockholm
Nybergs Golv & Kakel har över 20 års erfarenhet av golvläggning, måleri och reparationer. Vi hjälper gärna dig med golvläggning och att hitta rätt trägolv.

Golvläggning och trägolv
Nybergs Golv & Kakel består av ett gäng erfarna golvläggare, parkettläggare. Kontakta oss eller kom förbi på en kaffe på vårt kontor i centrala Stockholm.
Kontakta oss

Nybergs Kakel & Golv AB
Gaveliusgatan 6
116 41 Stockholm
Tel: 08-400 127 87