Målare Stockholm - O.Nybergs Måleri AB

Välkommen till O. Nybergs Måleri AB. Vi är målerifirman utrustad med kreativa målare som till synes präglat olika delar av Stockholmsregionen med olika måleritjänster. Vi har genom åren åtagit oss en massa olika måleri åtaganden där uppdragsgivarna varit allt från privatpersoner, företagskunder till bostadsrättsföreningar. Våra målare har även arbetat med olika byggföretag samt fastighetsägare.

Vi kan med stolthet berätta att våra målare i flera år utfört ett hantverk hela firman kan stå bakom. (Detta gäller varje enskilda måleriuppdrag som vi utfört här i Stockholm) Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation gällande ditt målarprojekt alternativt så kan du maila oss så återkommer vi med en offert.

Nybergs målare åtar sig uppdrag i hela Stockholm såsom fasadmålning.

En fasadmålning är ett rätt stort åtagande/uppdrag, både för målaren ifråga som ska utföra uppdraget samt kunden som ska få sitt hus målat. För att lyckas med en fasadmålning så behöver målaren en teoretisk samt praktisk erfarenhet samt kompetens. Ifall du väljer att anlita vår målerifirma för din fasadmålning här i Stockholm så kan du vara säker på att du kommer bli tilldelad ett gäng engagerade hantverkare som passionerat kommer jobba med ditt hus tills du känner dig 100% nöjd. Vi utför hantverket måleri med ett stort engagemang samt dedikation, våra målare ser inte måleri som bara ett jobb utan för oss är detta en passion.

Som målare är vikten att vara punktlig samt trevlig mot sina kunder väldigt viktig. Våra målare här i Stockholm arbetar utifrån ett kontrollprogram samt egenkontroll, detta är något som dokumenteras. Väljer du att med jämna mellanrum måla om ditt hus så ger du ditt hus det bästa möjliga skydd, med andra ord så vinner du inte bara på utseende poäng när du väljer att måla om ditt hus. Detta gäller främst ifall du har träfasad, men har du ett stenhus så bör även det målas om för att färgen inte ska börja lossna i flagor.

Måleri ett hantverk som kräver både kunskap & erfarenhet

Noggrannheten, färgen och hur ytan har grundbehandlats är tre starka faktorer för att den utvändiga målningen ska hålla så bra som möjligt. Trä är ett fint material som lever, det påverkas av smuts och fukt så därför måste detaljögat vara med. Börjar du måla i dåligt väder blir det sällan bra, oavsett hur mycket man anstränger sig. Vi föredrar att måla under sommarhalvåret då det är lämpligast och högre temperaturer, det genererar bäst resultat. Kontakta oss ifall du söker efter en erfaren samt seriös målare i Stockholm.

Golvslipning Logotyp
Var god ange ditt namn.
Var god ange ett giltigt telefonnummer.
Var god ange ett meddelande.