Mattläggare Stockholm

Mattläggare Stockholm, Nybergs Kakel & Golv AB - Vi har en lång erfarenhet inom mattläggning

Är du i behov av en erfaren samt prisvärd mattläggare i Stockholm? Isåfall kan vi i vår ödmjuka mening berätta att vi har 20 års erfarenhet inom mattläggning. Den långa erfarenhet vi har inom detta hantverk går inte hand i hand på de priser våra konkurrenter tar. Med andra ord så är våra priser lägre i förhållande till våra konkurrenter. Men det betyder inte att vårt hantverk är sämre än våra konkurrenter som erfarenhetsmässigt ligger på samma nivå som oss. Utan tvärt om vår portfölj med nöjda kunder som vi mer än gärna refererar till kan berätta vad deras upplevelser de haft med våra arbetsmetoder samt slutprodukt.

golvläggare stockholm

Vi är ett mattläggnings företag som sticker ut bland alla konkurrenter här i Storstockholm.

Det finns en uppsjö av mattläggare i Stockholm därför kan det kännas lite problematiskt om vilket företag du ska anlita för att få hjälp beträffande din mattläggning. Vi på Nybergs Kakel & Golv mattlägger på ett så pass professionellt sätt där kundens vision på hur det ska se ut när arbetet är färdigställt går hand i hand med kunden ifrågas vision. Vi levererar alltså en slutprodukt som rimmar på den vision du som kund berättat för oss vid inledningen av projektstartet, vi är mattläggarna som får din idé till verklighet.

Mattläggare Stockholm, Nybergs Kakel & Golv består av en handfull erfarna hantverkare som har många års erfarenhet inom mattläggning. När våra mattläggare inleder ett nytt projekt så är vår högsta prio att se till att det slutresultat vi levererar inte bara inom utsatt tid utan även att hantverket bakom läggningen av mattorna ska vara i toppklass. Nybergs Kakel & Golv är verksamma inom alla typer av läggningar av mattor. Behöver du hjälp med läggning av heltäckande mattor i våtrum, sovrum, kök eller kanske till ditt kontor eller i en offentlig miljö? Då tycker vi att du ska ringa oss för vi erbjuder kostnadsfri konsultation över telefon. För vi kan med stolthet säga att du alltid oavsett vilket uppdrag du tilldelar oss så kommer du få den bästa tänkbara service. Vi älskar det vi gör och ser varje mattläggningsuppdrag som ett unikt åtagande det vi säga ingen mättläggning är den andre sig lik.

Mattläggare Nybergs Kakel & Klinker AB

Flexibilitet underlättar under mattläggning i Stockholm!

Vi är ett mycket mångsidig och flexibelt företag som alltid anpassar oss efter just dina önskemål och dina visioner, samtidigt som vi ser till att hålla oss inom ramarna för den förbestämda budgeten. Vi erbjuder många omfattande garantier, vilket är en självklarhet då ambitionen vår är att leverera den absolut bästa tänkbara slutprodukt.  Detta är ledorden vi följer inför våra projekt som vi tar oss ann. Våra skickliga mattläggare ser inte detta bara som ett arbete utan ser detta som en passion. Detta på grund av vårt intresse om att successivt se arbetsutvecklingen steg för steg, för betyder detta väldigt mycket för oss då den fungerar som balsam för våra själar. 

Vi strävar alltid efter att du som kund ska kunna återgå till din vardag och nyttja dina ytor så snart som möjligt igen. Vi är kan skrytsamt nog hävda att vi är en av de kunnigaste samt prisvärda hantverkarna på marknaden. Nybergs Kakel & Golv AB tillhandahåller alla typer av mattäggningar. Det spelar inte någon roll om du efterfrågar mattläggning på en liten yta eller i flera lokaler, vi tar oss an alla typer av förfrågningar både från privat samt företagskunder.

Vi erbjuder inte bara mattläggning i Stockholmsområdet utan även golvslipning och klinker. Genom att behandla ditt golv bevarar och vårdar du det. Detta gör att golvet hålls fräscht under en längre tid och helhetsintrycket av golvet blir betydligt bättre. Du kan alltså spara tid och pengar på att ro om dina golv. Vi erbjuder alla dessa tjänster. Vi behandlar med olja, hårdvax, lut och lack som alla är vanligt förekommande behandlingsmedel. Samtliga av dessa medels får ett gammalt golv att skina som ett nytt igen!

Mattläggare Stockholm, Nybergs Kakel & Golv värnar om miljön

Har du miljön i åtanke så kommer vårt samarbete tillsammans att flyta på och gynna båda parter samt miljön. Eftersom miljön är en så stor utgångspunkt i vårt arbete jobbar vi ständigt med att se över våra tillvägagångssätt och att utbilda vår personal i miljöfrågor. Miljöfrågorna bör integreras som en naturlig del i en ansvarsfull affärsverksamhet.

Vi jobbar alltid med omsorgsfullt utvalda produkter som skonar och värnar om miljön. Detta är en mycket viktig grundsten när det gäller ur ett miljöperspektiv. Vi väljer alltid ut de bästa och mest kvalitativa produkterna åt just ert unika behov. Detta oavsett om det gäller mattläggning, golvslipning och klinker eller helentreprenad. Genom att hela tiden minimera miljöpåverkan i det dagliga arbetet försöker vi göra det vi kan för att gynna vår omvärld.

Är det dags att kontakta en Mattläggare i Stockholm som garanterar en smidig och professionell mattläggning så är du varmt välkommen att kontakta oss för en offert via formuläret se nedan.

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett giltigt telefonnummer.
Var god ange ett meddelande.
Trägolv Stockholm
Nybergs Golv & Kakel har över 20 års erfarenhet av golvläggning, måleri och reparationer. Vi hjälper gärna dig med golvläggning och att hitta rätt trägolv.

Golvläggning och trägolv
Nybergs Golv & Kakel består av ett gäng erfarna golvläggare, parkettläggare. Kontakta oss eller kom förbi på en kaffe på vårt kontor i centrala Stockholm.
Kontakta oss

Nybergs Kakel & Golv AB
Gaveliusgatan 6
116 41 Stockholm
Tel: 08-400 127 87